Ingezonden werk van Yvonne voor de wedstrijd en de tentoonstelling

Oog van Oss (Bron: Website K26)

Voor de zesde keer organiseert Stichting Kunst en Cultuur K26 de kunstwedstrijd Oog van Oss. Zij nodigen kunstenaars uit de regio uit om deel te nemen aan deze wedstrijd.

Alle kunstdisciplines zijn toegestaan, zoals schilderen, beeldhouwen, fotograferen, keramiek, glaskunst, textiele vormen enzovoorts. Er is geen thema verbonden aan de wedstrijd, je mag je fantasie laten gaan, er zijn zóveel mogelijkheden. De kunstwerken worden van 11 april tot en met 19 mei 2019 geëxposeerd.

Beoordeling

Een professionele jury beoordeelt de werken. Als eerste prijs wordt de trofee Oog van Oss uitgereikt tijdens de officiële opening op zondag 14 april om 15.00 uur. Deze trofee is een kunstwerk van een van de leden van K26, namelijk Wim Lemmens. Daarnaast is er nog een tweede en derde prijs. Het publiek krijgt ook de gelegenheid een stem uit te brengen op het werk van zijn/haar voorkeur en aan het einde van de expositie, op 19 mei, wordt de publieksprijs uitgereikt.

Ieder jaar is deze kunstwedstrijd een groot succes. Er melden zich altijd veel liefhebbers aan, dus, wil je meedoen, schrijf dan snel in om teleurstelling te voorkomen. De inschrijving sluit op 1 april 2019.

Oog van Oss
K26 Oog van Oss
K26 Oog van Oss
K26 Oog van Oss