Zomer Expositie Kunst Academie Noord Limburg (KANL België)

Onze Academie in Neerpelt gaat een expositie organiseren van afgestudeerden van de afgelopen 10 jaar. Middels inschrijving en daaraan verbonden selectie maken oud-leden kans op een plaatsje op de te houden tentoonstelling.

De expositie wordt gehouden in het Kunstacademie gebouw te Lommel van 6 juli t/m 18 augustus 2024, uitsluitend op zaterdagen en zondagen van 13:30 t/m 17:00 uur.

We zijn voor deze expo geslecteerd en dus nodigen wij iedereen uit om de expositie te komen bezoeken.

Adres: Jan Davidlaan 9, Lommel België.

Onderstaande werken tonen wij op deze bijzondere expositie.

Onze expositie pagina zal een foto impressie tonen van de tentoonstelling zodra deze is ingericht. De openingsavond, ook wel vernissage genoemd, vindt plaats op 5 juli om 19:00 op genoemd adres.

Hierbij wordt iedereen die belangstelling heeft uitgenodigd om deze feestelijke opening bij te wonen. 

Guilvinec chalutier dans le port peinture

Op onze menu pagina ‘Exposities’ is een indruk gegeven middels foto’s van de tentoonstelling die door de Belgisch Noord Limburgse Kunst Academie is gerealiseerd voor de periode van 6 juli 2024 t/m 18 augustus van dit jaar en te bezichtigen is in de Lommelse dependance van de Noord Limburgse Kunst Academie. De fotoreportage is gemaakt op de avond van de officiele opening van de tentoonstelling. Het adres is op deze site-pagina hierboven gegeven inclusief alle openingstijden en andere bijzonderheden.