Zomer Expositie Kunst Academie Noord Limburg (KANL België)

Onze Academie in Neerpelt gaat een expositie organiseren van afgestudeerden van de afgelopen 10 jaar. Middels inschrijving en daaraan verbonden selectie maken oud-leden kans op een plaatsje op de te houden tentoonstelling. De expositie wordt gehouden in het Kunstacademie gebouw te Lommel van 6 juli t/m 18 augustus 2024, adres: Jan Davidlaan 9, Lommel.

Wij hebben ons hiervoor opgegeven omdat wij het leuk vinden om mee te doen en de vele voor ons bekende oud-leden nog eens te kunnen ontmoeten. 

Nevenstaand werk is door Yvonne opgegeven om te exposeren. Gevraagd werden een aantal gegevens van het in te sturen werk door de organisatie.

Ik had nog een doekje over met een blauwe grond en ik was benieuwd hoe een portret daarop zou uitkomen. Daarop heb ik mijn man geschilderd.
De titel is dan ook Ad Leijser.
Het formaat is 40 bij 50 cm.
Het werk is geschilderd met olieverf op canvas en is niet geschikt om buiten tentoon te stellen.

Nevenstaand werk is door Ad opgegeven om te exposeren. Gevraagd werden een aantal gegevens van het in te sturen werk door de organisatie.

Titel : Vistrawler aan wal in de avond, Guilvinec Bretagne
Formaat: 90 x 120 cm.
Techniek: Olieverf op linnen
Bijzonderheden: Het werk is niet geschikt om buiten tentoongesteld te worden.  Tijdens mijn specialisatie heb ik een werk van de genoemde vissershaven gemaakt die getoond werd op de jury expositie. Later heb ik nog 3 werken van deze haven gemaakt. Ingezonden werk is er daar een van. Op mijn website worden deze getoond. Samen met mijn echtgenote, Yvonne Kraak ben ik in 2018 afgestudeerd en genoemde website laat onze schilderkunst ontwikkelingen sindsdien zien.
Guilvinec chalutier dans le port peinture