Project Molen de Kat Zaanse Schans

Windmolen de Kat aan de Zaanse Schans is specifiek ingericht om verfpigmenten met behulp van windenergie te kunnen fijnmalen en geldt momenteel als uniek in de wereld.

Hieruit is bij Ad een schilder project ontstaan waarbij het aandrijfwerk en de draaiende molenstenen het thema vormen.

 

 

Kees Kroket

Project Catering Kees Kroket

Een feestje met Catering verzorging maakt het geheel compleet en makkelijk. 

Daarom hadden wij Catering Kees Kroket uitgenodigd om de hapjes bij de drankjes te verzorgen. Een gezellige boel bij ons op de oprit.

Bij deze gelegenheid werden foto’s gemaakt en heeft Yvonne de idee opgevat om hier een klein project van te maken. Hetgeen zeer is geslaagd. Het schilderij maakt nu reisjes van klant naar klant.

  

Maasveer Megen-Appeltern

Project ‘de Maas’

Vanwege haar interesse in landschappen en natuur heeft Yvonne de pracht van de Maas en omgeving in vele schilderijen tot uitdrukking gebracht.

Ze heeft dit project ‘de Maas’ genoemd. De onderwerpen vallen allen binnen de gemeente Oss. 

Guilvinec

Project vissershaven Guilvinec Bretagne

Tijdens een van onze Franse vakanties kwamen we in de haven van Guilvinec en waren onder de indruk van de drukte aldaar.

Guilvinec geldt als een van de grootste Franse vissershavens aan de Atlantische kust. Een nieuw project van Ad was snel geboren. 

Luchtfabriek Heusden-Zolder

Project Luchtfabriek Heusden-Zolder België

De Luchtfabriek van Steenkolenmijn Heusden-Zolder was een installatie om de mijnwerkers diep onder de grond van zuurstof te voorzien.

Na sluiting van deze mijn is het mijncomplex omgetoverd tot een museum waar men een goede indruk kan krijgen hoe het er vroeger aan toe ging in de steenkool industrie.

Ad heeft dit mijncomplex als onderwerp gekozen voor een project.

Garage De Keijzer Oss

Project Garagebedrijf de Keijzer Oss

Garagebedrijf de Keijzer staat bekend om zijn slogan ‘Daar waar de klant nog koning is’.

Bij een van de bezoekjes om zijn voertuig te laten repareren of er onderhoud aan te laten verrichten kwam Ad op het idee om het garagebedrijf als project op te nemen in zijn specialisatie jaren aan de Kunstacademie.

 

Project de Maashorst

Een geliefd gebied in Oost Brabant in beeld gebracht door Yvonne.

 

 

 

Boeing 737 Max 9

Project Vliegtuigbouw

Project over een bijzondere industrie: Vliegtuigbouw.

Een drietal fabrieken waar vliegtuig ontwikkeling en bouw plaatsvinden: Boeing Seattle, Airbus Toulouse en Airbus in het Amerikaanse Mobile in Arizona.