Yvonne Leijser-Kraak

Na vele jaren deelgenomen te hebben aan diverse schilderclubs, heb ik op een bepaald moment besloten dat ik het schildersvak echt vanaf de basis wilde leren. Ik heb me toen, samen met mijn man Ad, ingeschreven aan de kunstacademie Noord-Limburg in Neerpelt, België. Er ging een nieuwe wereld voor me open en ik ben er flink met het schildervirus besmet geraakt. Ook nu nog, nadat we de academie na 7 jaar afgerond hebben, vind ik schilderen één van de leukste dingen die er zijn. Als natuurfreak ben ik dol op landschappen, maar ook stadsgezichten en portretten vind ik heerlijk om te doen.

Ik geef mijn eigen draai aan de werkelijkheid door alles en iedereen kleurrijk en losjes af te beelden. Ik hoop nog heel lang met mijn hobby bezig te kunnen zijn.

Yvonne Leijser
Yvonne Leijser
Yvonne Leijser